Infectia HPV – Factori de Risc …

Infectia HPV - Factori de Risc ...

Infectia HPV &# 8211; Factori de Risc, Teste HPV, Tratament, Vaccin anti HPV

14 Novembre 2011 59 raspunsuri

Infectia de l’HPV Determina aparitia condiloamelor. Exista mai mult de 100 de tulpini ale papilomavirusului Uman (HPV). Diferite tipuri de infectie cu HPV pot provoca negi pe diferite parti ale Corpului dumneavoastra. De exemplu, unele tipuri de infectii HPV Determina verucile plantare, dans timp CE alte soiuri de infectie cu HPV sunt responsabile pentru negii soins apar cel mai frecvent pe mainile unei persoane sau la nivelul fetei.

Exista mai mult de 40 de tulpini diferite de soins de HPV afecteaza mod zona genitala spécifique. Majoritatea infectiilor cu HPV nu duc la cancer, dar unele tipuri de VPH génital poate Cauza cancer de col utérin.

Vaccinurile pot ajuta la protejarea impotriva tulpinilor de VPH génital soins cel mai probabil, vor Cauza condiloame genitale sau dans anumite situatii cancer de col utérin.

En cele mai multe cazuri, Sistemul imunitar infrange o infectie cu HPV inainte ca aceasta sa Determina aparitia condiloamelor. Atunci cand negii apar, acestia pot varia dans functie de aspect si tupina HPV implicata.

Verucie genitale. Verucile genitale pot aparea ca plaque leziuni, mici, precum o conopida, umflaturi sau mici proeminente. La femei, negii genitali apar cel mai frecvent la nivelul vulvei, dar pot aparea, de asemenea, en apropierea anusului, pe colul uterin sau en Vagin. La barbati, condiloamele pot genitale SA pe Apara pénis si scrot sau dans anusului jurul. Verucile genitale rareori cauzeaza sau durere malaises.

Verucile comune. Condiloame comune apar ca NSITE umflaturi pe maini, degete sau dans unghiilor jurul. En cele mai multe cazuri, verucile comune sunt pur si simplu o Pacoste din Cauza aspectului lor, dar ele pot fi, de asemenea, dureroase sau sensibile.

plantari Negii. Negii plantari sunt excrescente dure, cu aspect granulat, soins de obicei apar pe calcai. Aceste leziuni pot provoca sau durere malaises.

Verucile avion. Verucile plaque sunt plan, leziuni USOR mai inchise la Culoare decat pielea obisnuita. De obicei apar pe fata, gat, maini, incheieturi, coate sau genunchi. Infectiile soins de HPV produc condiloame plaque afecteaza, de obicei, Copiii, adolescentii si adultii tineri.

Cancerul de col utérin
Cele mai multe cazuri de cancer de col utérin sunt cauzate de doua tipuri specifice de VPH génital. Aceste doua tulpini de HPV, de obicei, nu provoaca negi, astfel INCAT de multe ori femeile nu isi dau Seama ca au fost infectate. Stadiile incipiente ale cancerului de col utérin de obicei nu provoca Semne sau simptome. De aceea este importante pentru femei sa efectueze Papanicolau test périodique. soins poate Detecta modificari precanceroase la nivelul colului uterin pot de soins duce la cancer.

Cauze Infectie HPV

Infectia cu HPV APARE atunci cand virusul intra dans l’organisme printr-o Taietura, abraziune sau mica ruptura en stratul extérieur al pielii conte. Virusul Transmis este en principal prin contact direct.

VPH génital sunt contractate prin contact sexuel, anal sexe Infectiile. si alte contacte directe ale pielii din regiunea genitala. Unele infectii cu HPV, soin la leziuni duc orale sau ale tractului respiratoire supérieure sunt contractate prin sexe oral.

Rareori o mama cu o infectie cu HPV poate transmite virusul Copilului ei dans Timpul nasterii. Aceasta EXPOSÉ poate provoca infectii cu HPV ale organelor genitale ale Copilului sau ale Sistemul respiratoire supérieure.

Factori de risc ai HPV infectiei

Infectiilor cu HPV sunt frecvente. Factorii de risc pentru infectia cu HPV includ:

&# 8211; Numarul de Parteneri sexuali. Cu cat este mai mare numarul de Parteneri sexuali, cu atat sunt mai mari sansele sa fiti infectata cu HPV génital. Actul partener non cu sexuelle soin d’un avut la randul sau Parteneri sexuali multipli, de asemenea, riscul creste.

&# 8211; Varsta. Condiloame comune apar cel mai frecvent la copii si adolescenti. Dans timp CE negii plantari pot sa apara la adulti, sunt mult mai probabil sa iasa la suprafata initiale dans Copilarie. Verucile genitale apar cel mai frecvent la adolescenti si adultii tineri

&# 8211; Un sistem imunitar slabit. soins Oamenii au non sistem imunitar slabit prezinta non risc crescut de infectie cu HPV. Sistemul imunitar poate fi slabita non urma unei imunodeficiente primare sau secundare cum ar fi VIH / SIDA.

&# 8211; deteriorata Piele. Zonele pielii soins au fost sau intepate lezate sunt mai predispuse dezvoltarii verucior comune. De exemplu, les soins de cei isi musca unghiile sunt mult mai susceptibile de a dezvolta verucilor dans jurul unghiilor.

Teste le VPH

Dans Timpul examenului fizic, medicul dumneavoastra poate fi capabil de un Diagnostica infectia cu HPV génitaux dupa inspectia vizuala un oricarui condiloam sau leziune. Daca negii nu sunt vizibile, este posibil sa FIE nevoie de Unul sau mai multe dintre următoarele teste:

Medicul dumneavoastra poate aplica o solutie de acide acétique. soins Determina zonele infectate cu HPV sa soi albeasca. Acest lucru poate ajuta la identificarea leziunilor mai putin vizibile.

Frotiu Papanicolau. Medicul dumneavoastra colecteaza non esantion de celule din colul uterin sau Vagin pentru al Trimite pentru analize de laborator. Testul Papanicolau, poate dezvalui anomalii pot de soins duce la cancer.

ADN viral. Acest poate test recunoaste ADN-ul diferiteor tulpini cu risc ridicat de HPV soins au fost corelate cu cancerul génitale. Testul este realizat pe non esantion de celule prelevate din col.

lutte contre le VPH Tratamente

pot Negii disparea de cele mai multe ori fara vreun tratament. Chiar daca condiloamele au sau disparut au fost éliminer, posibilitatea sa fiti purtator si sa transmiteti virusul dans continuare este foarte mare.

lutte contre le VPH médicamente
Médicamente folosite pentru un elimina negii sunt de obicei aplicate directe pe leziune si de obicei este nevoie de multe Aplicatii pentru eliminarea acestora. includ Exemplele:

&# 8211; salicylique acide. Nu folositi Aceste produse pentru condiloame genitale, deoarece acestea vor provoca iritatii sévère.

&# 8211; Imiquimod. Aceasta crema pe baza de prescriptie Medicala poate Spori capacitatea sistemului imunitar de Lupta un impotriva HPV.

&# 8211; Podofilox. Un bout de alt de crema de baza de prescriptie Medicala, podofilox actioneaza prin distrugerea tesutului verucilor genitale.

&# 8211; trichloracétique Acid. Acest tratament chimic arde negii genitali.

Proceduri anti- HPV chirurgicale
Daca medicamentele nu functioneaza, medicul dumneavoastra va poate sugera una din următoarele proceduri, soins elimina fizic verucile:

&# 8211; Congelare cu azot lichid (crioterapie)

&# 8211; chirurgicala Rezectie

&# 8211; laser Chirurgia

lutte contre le VPH Vaccinuri

Un vaccin cunoscut sous numele de Gardasil / Silgard protejeaza impotriva tulpinilor de soins de HPV produc condiloame genitale. Gardasil, de asemenea, protejeaza impotriva tulpinilor de HPV soins cel mai probabil, vor Cauza cancerului de col utérin. Un alt VACCIN, denumit Cervarix. protejeaza impotriva cancerului de col utérin, dar nu impotriva condiloamelor genitale.

Articole pe aceeasi tema:

Salut Nicoleta
Cel mai bine ar fi daca ai fusionner la non commande venerologic sau ginecologic. Leziunile conte trebuiesc vazute, nu se poate da un tratament Numai din Descriere.
Da, se poate sa fi Luat si astfel.
Bafta la consulter.
Sanatate

MAJORITATEA Femeilor NU MERG LA CONSULTATIE DEOARECE GINECOLOGII DIN
TARA ASTA NU PERMIT PARTENERILOR SA Între LA CONSULTATIE&# 8230; .SOTIA MEA NU
MERGE FARA MINE NICI LA TESTUL BABES- Papanicolau&# 8230; .SPUNE CA SE SIMTE
REALXATA SI EN ATUNCI CIND SINT griffes, habillement SI UE LINGA MASA DE
CONSULTATIE&# 8230; .DOMNILOR GINECOLOGI, SINTEM IN Secolul XXI&# 8230; .FITI MAI
DESTUPATI LA Minte&# 8230; .ADOPTATI O GINDIRE MAI MODERNA&# 8230; .PARTENERELE
Noastre AU nevoie DE NOI EN ASTFEL DE IMPREJURARI&# 8230; .CA SA NU MAI
VORBESC DE NASTERE&# 8230 ;.

DAN, centre de multe de exista unde partenerii sunt lasati dans aceeasi sala cand partenera naste. Referitor la consultatie, unele aspecte trebuie discutate dans absenta partenerului, nu e Vorba de incredere sau altceva, e pur si simplu relatia confidentiala medic-pacient.

Dan scuza ma dar Sotia ta Poate ar trebui SA isi largeasca orizonturile, medicii nu. Ar tb sa puna Sanatatea pe primul régime si sa intre la medic chiar daca tu nu esti acolo. Probabil dansa sont prejudecati niste Legat de ginecologi si de aceea se simte inconfortabil sa mearga acolo. Poate sa mearga la non femeie medic.

LAURENTIU&# 8230; .EXISTA SI CUPLURI CARE REFUZA Categoric acest TIP DE CONFIDENTIALITATE&# 8230; .EU SI Sotia MEA SINTEM UN ASTFEL DE CUPLU&# 8230; .NU CREZI CA AR TREBUI SA HOTARASCA CUPLURILE asupra prezentei PARTENERULUI EN SALA DE CONSULTATII?&# 8230; .NU MAI SINTEM PE Vremea COMUNISMULUI CA SA HOTARASCA MEDICII&# 8230; .IN AEÉC CE PRIVESTE Nasterea, Sotia MEA ERA IN LUNA A CINCEA CIND AM REUSIT, IN SFIRSIT, MEA SA GASESC ONU MEDIC CARE SA NU RESPINGA Categoric PREZENTA EN SALA DE NASTERI&# 8230; .AM AVUT, INSA, PROBLEME CU Moasa&# 8230; .ASA CA, A TREBUIT SA INTRU CU FORTA&# 8230; .CU FORTA PUMNULUI&# 8230; .ASTA E ROUMANIE&# 8230 ;.

DAN, si daca Sotia, ipotetic, trebuie sa aiba o interventie chirurgicala? Si acolo ar trebui sa FIE ok sa intri? Unde Punem limita?
Daca lesini la nastere?

Referitor la confidentialitate, partenera s-ar putea simti ingradita de prezenta partenerului si ar evita sa mentioneze aspecte uneori Importante (gen relatii cu alti barbati).

Nu sont nici o LEGATURA cu comunismul.

Te CAPS rog nu mai scrie cu LOCK.

RELATED POSTS

 • INFECŢIA CU VIRUSUL HPV – CEA …

  Cmi-Dr-Campean. G inecologie B ucuresti.ro Publicat la: 11 Martie 2011 03:03 Ne trec fiorii cand auzim aceasta abreviere. Dar nu e de glumit! Infectia genitala cu HPV este frecventa dans randul…

 • Infectii cutanate Date de HPV …

  cutanate Infectii Date de HPV Dans categoria infectiilor date de cutanate de VPH (virus du papillome humain) intra: verucile vulgare, verucile plantare, verucile avion, verucile ano-genitale…

 • Hpv simptome, tratament de virus HPV.

  Despre afectiunea ta Despre analizele conte chestionar simptome Interpretor valori analize hpv simptome Prietena unui var de-al meu un descoperit de curand ca sont hpv (nu Stiu CE tulpini), el…

 • Hpv virus tratament, hpv tratament de virus.

  Despre afectiunea ta Despre analizele conte chestionar simptome Interpretor valori analize Generalităţi Virusul papillome Uman (VPH = virus du papillome humain) este Cauza aparitiei verucilor…

 • Comment pouvez-vous obtenir hpv_6

  Qu’est-ce qu’il faut savoir sur le virus du papillome humain (VPH): Questions et réponses Pour les lecteurs intéressés par la version PDF, le document est disponible pour le téléchargement ou…

 • Papillome humain (VPH) – médical …

  Papillomavirus humain (HPV) Le papillomavirus humain (HPV) est sexuellement transmited maladie la plus courante, ou STD. Cette infection extrêmement fréquente affecte les organes génitaux des…

Laisser un commentaire